Wanneer je een afspraak wilt verwijderen dan kun je op de desbetreffende afspraak klikken. Vervolgens zal er, afhankelijk van mobiel of desktop, een scherm worden geopend. Op desktop kun je dan op verwijderen klikken. Op mobiel zul je naar het einde van het scherm moeten scrollen en kun je daar op verwijderen klikken. Mocht het om een afspraak gaan die herhaaldelijk voorkomt dan zal er gevraagd worden of je alleen de geselecteerde afspraak wilt verwijderen of alle andere ook. Na het maken van je keuze zal de verwijdering plaatsvinden.

Heeft u het antwoord gevonden?