Een les kan altijd worden verwijderd. Ook als er al afspraken aan gekoppeld zijn. Mocht je een les verwijderen dan blijven alle afspraken bestaan. Wel zullen deze losgekoppeld worden van de les en niet meer via lessen beheerd kunnen worden.

Heeft u het antwoord gevonden?