Strippen beheren
Beheer de strippen van de klant
Team FITsociety avatar
Geschreven door Team FITsociety
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Naast het aanbieden van strippen en het kopen ervan bieden we ook de mogelijkheid om ze te beheren. Dit kan gedaan worden door via het menu naar klanten te gaan. Vervolgens selecteer je de klant van wie je de strippen wilt inzien of beheren. Vervolgens kom je in zijn profiel waar er naast het aantal strippen een aanpassen knop staat. Zodra je op deze knop hebt geklikt kom je in het beheer scherm.

Binnen het beheer scherm zijn er twee mogelijkheden;

  • Strippen toevoegen

  • Strippen beheren

Strippen toevoegen
Op het strippen toevoegen scherm kun je gratis strippen toewijzen aan een klant. Bijvoorbeeld wanneer iemand een les moest missen maar toch al betaald had. 

Deze nieuwe strippen kun je ook weer een vervaldatum toewijzen. Na deze datum zullen de strippen komen te vervallen en zullen ze niet meer bruikbaar zijn.

Strippen beheren
Bij het beheren van strippen zijn er twee mogelijkheden. Je toegewezen strippen en gekochte strippen. Gekochte strippen zijn alleen zichtbaar en kunnen niet worden bewerkt. Je kunt dus de vervaldatum zien en wanneer ze zijn aangeschaft. 

Bij eigen toegewezen strippen kun je naast dat ze zichtbaar zijn ze ook bewerken. Er is hier de mogelijkheid tot het verwijderen of wijzigen van strippen. Verwijderen is te doen door op verwijderen te klikken. De strippen zullen dan per direct komen te vervallen en zijn niet langer bruikbaar. Bijwerken kan gedaan worden door het gewenste aantal in te vullen en vervolgens op bijwerken te klikken.

Was dit een antwoord op uw vraag?